12 Impossible Riddles That’ll Bend Your Brain

Some people love a good challenge. Something about feeling accomplished or something like that. If you’re one of those people, then you’ve come to the right place. Not only will these riddles bend your mind, but they’ll probably start to make you feel slightly annoyed and frustrated too.

Alternatively, if you’re a smarty pants, you’ll have absolutely no problem getting any of these right. What do you say? Challenge accepted?

Give them a go and let us know in the comments if you’ve managed to crack the codes. Good luck!

1. John, Sarah and Paul

Riddle 1

Answer: C, we don’t know if Sarah is married or not

2. Age

Riddle 8

Answer: There are three possible answers. They could be 51 and 15, 42 and 24, or 60 and (0)6

3. Pictures and Letters

Riddle2

Answer: (Rock) & (Roll) M+(ewe)+sick = rock and roll music

4. Time

Riddle3

Answer: 5,000? Nope. It’s 4,100

5. Chess

Riddle5

Answer: They weren’t playing one another (gotta think outside the box)

6. Doctors

Riddle6

Answer: Sisters exist, you know – and they can be doctors. The doctors were Robert’s sisters

7. Murder Case

Riddle7

Answer: Jason. June is the sixth month, April the fourth, September the ninth, October the tenth and November the eleventh. Together, they spell J-A-S-O-N

8. Running A Race

Riddle9

Answer: Second place

9. Holes

Riddle10

Answer: A sponge

10. Towns and Hills

Riddle11

Answer: Roads

12. How Can This Be?

Riddle12

Answer: The wife is a photographer, not a murderer

H/T: Diply